18 maj 2009

Det här med att fylla år...

... är inte så dumt! Inte ens min nyligen passerade jämna födelsedag (nej, det är inte 20... och inte 40...) fick mig att tappa modet eller få en ålderskris av något slag - den firades nämligen i strålande solsken i trädgården i sällskap av både den egna och den ingifta familjen. Mycket trevligt! Dagen efter åkte vi mycket, mycket tidigt till Mallorca och kom just hem efter en härlig varm och mestadels solig vecka på några olika orter. Säger bara vin, en liten sangria och någon Coronita då och då. Lite tapas till det och ni förstår vilken härlig semester vi har haft!

Väl hemma väntade de fina presenterna som jag fick på stora dagen från nära och kära! (En av presenterna - en liten nätt videokamera - fick såklart följa med till Mallorca men jag tror att det här med videoblogg får vänta lite...). I köket stod mannens present i en stor kartong som jag nu äntligen har fått packa upp... svart, lite silvrig, glänsande liksom - japp, min alldeles egna Kitchen Aid!


Nu återstår bara att hitta det perfekta invigningsreceptet!

4 kommentarer:

bakmammorna sa...

Vilken present!!!!! Å så härligt. Det är ju varje bakglads drömmaskin... i alla fall min...

Therese sa...

Vad roligt! Både presenten och att resan blev lyckad:) Välkommen hem! Fick precis besked om att P och E kommer på midsommar- hur gör ni? Vore jätteroligt om ni kan komma- längtar efter er:) kramar

fruktsallad sa...

Härligt det låter med sol och värme... Välkommen hem då! Och vilken fin present!

Frostrosor sa...

Grattis i efterskott! Du och din maskin kommer att bli bästa vänner, jag lovar!