Gillar du ingefära så gillar du nog Lindt excellence ginger. Men då ska du verkligen älska ingefära, för den här chokladkakan smakar mycket av det, nästan lite för mycket för min smak faktiskt. Chokladhalten är, trots att den heter "dark", ca 47 %.
Och när jag ändå är inne på choklad, besök Jim's Chocolate Mission! Tester av hur många sorters choklad som helst, nog för många timmars suktande...
2 kommentarer:
Jag måste instämma i det du skriver. Jag ser mig som en ingefärsälskare, men hade också svårt för Lindts variant. Då tyckte jag bättre om den med 'sea salt'! :)
Måste testa chokladen med salt! Låter ju hur spännande som helst. För övrigt smälte jag ingefärschokladen och blandade med mandelspån och pinjenötter. Låter kanske en konstig kombination men det blev faktiskt riktigt goda chokladbräck efter en stund i frysen! Ingefäran balanseras lite av nötterna nämligen.
Skicka en kommentar