22 augusti 2012

Te från Ljungaviken

När mamma mailar och frågar om vi bara äter kattens torrfoder nuförtiden, då är det dags att väcka blogghjärnan inför hösten! Det blev lite bloggsemester helt enkelt. Jobbet har börjat igen och är redan i full fart dessutom. I kombination med en snuva... ja, jag behövde lite ledig tid helt enkelt.
Nåväl. Vi mjukstartar väl med en rolig marknadsföringsgrej från Sölvesborgs kommun (av alla ställen)! En ny stadsdel ska byggas upp och kommunen vill marknadsföra detta med att skicka ut Ljungavikente. Stadsdelen heter Ljungaviken så det är ju lite genomtänkt! Nu har vi inga planer på att flytta till Sölvesborg även om det är en väldigt trevlig liten stad. Vi är nämligen där rätt så ofta då stora delar av svärsläkten bor där och vi gärna hälsar på dem! Men teet däremot, det dricker vi gärna! Det är ett fruktigt te som är smaksatt med bland annat björnbär, rabarber, ljungblom och äpplen vilket ska spegla det som växer och de träd som ska planteras i Ljungaviken.



Vill ni läsa mer om Ljungaviken? Kolla här! Lite gulligt tycker jag det är att de första invånarna redan flyttat in i Ljungaviken i form av en bagge och hans tackor!

2 kommentarer:

mArtin sa...

Björnbär- och rabarberträd... låter som ett intressant ställe det där Ljungaviken!

Anonym sa...

Tack för fint bloggande! Hälsar Johan Braw, projektledare Ljungaviken www.facebook.com/Ljungaviken