20 oktober 2011

Rosa Keso

Det är ju fortfarande oktober, och därmed fortfarande dags att tänka lite extra rosa! Jag hittade Keso hallon i kyldisken och bidrog med mitt lilla köp med en krona till cancerforskning (här får vi nog tänka många bäckar små...).

Fin förpackning, eller hur? Keson innehåller 13 procent hallon och 4 procent tillsatt socker.



Inte lika vackert rosa innehåll tyvärr:


Och smaken då? Keso hallon smakar nästan precis som naturell keso blandad med "billig" hallonsylt, sådan där som inte innehåller så många hallon och därmed inte så många hallonbitar heller. Återigen inser jag att jag hellre blandar naturell keso med naturella bär och så kanske lite socker enligt mina egna smaklökar. Nåväl, keso hallon var inte på något sätt äcklig men jag kommer nog inte att köpa den igen, trots den fina förpackningen och de goda intentionerna.


- Posted using BlogPress from my iPhone 4 -

1 kommentar:

Helena Ljunggren sa...

Jag håller helt och hållet med dig. Blanda naturell med valfritt så smakar det mycket mer :) Men tanken är god, det får man ju ändå ge dom :D