I den här salladen samsas svart quinoa med ugnsbakad sötpotatis och rödlök, välmogna babyplommontomater, god vinäger, olivolja, flingsalt och peppar. Bara för att vi hade en kruka i köksfönstret hackade jag ner lite koriander också. Precis vid servering klickade jag lite keso ovanpå. Svårare än så är det inte att få fram en matig smakrik sallad som är lätt att variera under arbetsveckan!
- Posted using BlogPress from my iPhone 4 -
3 kommentarer:
Ugnsbakad sötpotatis! Mmm... blev jättesugen när jag såg din vackra bild på den!
Det här är precis så mat jag älskar! Påminner om en mexikansk sötpotatis- och quinoasallad jag lagade för ett tag sen. Gott med keso på toppen. :)
Frostrosor: ja, sötpotatis är verkligen sjukt gott, speciellt när den är ugnsbakad!
Ann-Louise: din sallad verkar ju fantastiskt god! Ska komma ihåg avocadon nästa gång jag rotar igenom kylskåpet med morgontrötta ögon... :) Spännande med yoghurtdressingen också!
Skicka en kommentar