28 augusti 2009

Lunch i all hast

Vissa dagar blir inte så bra matdagar. Till exempel idag prioriterade jag att titta i affärer på lunchen och då blev själva matlunchen lidande. Tur då att jag har hittat min nya mellanmålsfavorit: misosoppa i praktiska portionspåsar från Renée Voltaire. En riktigt stor kopp kokande vatten krävs (annars tycker jag att soppan blir för salt) men det är också allt! Kanske en sked också förresten...

Jag gillar Renée Voltaires misosoppa (som egentligen produceras av ett annat företag men med paket från henne) eftersom den inte innehåller några knasiga tillsatser. Jämför den innehållsförteckningen med misosoppan från Blue dragon så ser ni själva. Båda finns i välsorterade matvaruaffärer.

Psst. Jag drack inte bara en kopp misosoppa till lunch. Då hade jag blivit alldeles galen av hunger framåt 14-tiden. Jag åt faktiskt två rättvisemärkta bananer också. Och lösgodis. Är det fredag så är det!

2 kommentarer:

Fröken Dill sa...

Misosoppa är toppen! Bra tips om Renees. Men som den storätare jag är vill jag ha mer till lunch. En stor sushi eller en god matlåda också! Tur att jag har börjat cykla till jobbet för på kvällarna äter vi stor middag också :)!
Hälsar fröken Dill

Spralligast sa...

Hihi, som tur är handlade det här inlägget om en särdeles värdelös lunch, de händer inte så ofta. För mig gäller också rejäl matlåda, annars får jag hungerspel vid 14-tiden!