11 augusti 2009

Crème chorizo

Ett litet tips bara: om du gör fyra söta små crème bruléer efter konstens alla regler och ställer in dem i kylen i avvaktan på morgondagens middag, kolla så att det inte ligger ett öppet paket starkt vitlöksluktande chorizos i närheten... alternativt täck över crème bruléerna med mer än lite bakplåtspapper. Nu har jag fyra små mindre söta crème chorizos! Ni kan nog tänka er själva hur de smakar...

2 kommentarer:

Frostrosor sa...

Ibland blir det bara pannkaka (eller mindre söta bruléer) av det man gör! Det händer alla! Det som är bra med detta blogginlägg är att du vågar erkänna att det gick galet. Det får andra att våga, när man vet att ingen är perfekt! Samtidigt bra med en påminnelse om att vissa maträtter tar smak. Själv har jag varit ägare till en mindre god vispgrädde som stått bredvid en halva gul lök!

Spralligast sa...

Äsch, jag sjabblar till det hela tiden! :) Har t ex en tendens att glömma maränger i ugnen för att sedan starta den för något annat projekt. Doften av svartbrända maränger sitter kvar länge i köket...

Japp - lock eller rejält stängda förpackningar är nog modellen när godsaker som lök, vitlök eller korvar finns i närheten...