01 maj 2009

Pricken över i:t

Firade valborgsmässoafton i en av Malmös vackra parker med ett antal vänner. Den som hade fixat allt är en absolut stjärna på att göra färsbiffar. De blir saftiga, smakrika och allt det där som jag tycker att mina hemmafixade färsbiffar saknar... Igår lyckades jag äntligen lura av honom den hemliga ingrediensen: finhackad selleri. Detta tillsammans med chili, vitlök, rödlök, ägg och så andra kryddor förstås. Värt att testa! (Säger en inbiten sellerihatare som nu känner sig lite lurad...)

Ha en härlig fortsatt majhelg! Själv ska jag traditionsenligt till Studentsångarna ikväll och njuta av skönsång, blommande magnolior och kvällssol på universitetsplatsen här i Lund.

4 kommentarer:

Therese sa...

Åh, jag tänkte på er i Lund när jag gick och tittade på alla som mös i Slottsparken igår. Var med Vilis i parken i Lund någon Valborg...jösses vad mycket folk det var!:) Tror det var samma valborg jag blev bajsad i huvudet av en fiskmås också... Jaja:) Stor kram till er!

Therese sa...

Hej! Jag har för övrigt konverterat till blogspot nu. Min blogg vart kopplad till mitt för och efternamn när man söker på google, eftersom jag skrev in den på Facebook under ett svagt ögonblick för ett år sedan. Så, jag har en ny. zeldasmatte.blogspot.com

kramkram

zeldas sa...

Hur gör man för att skaffa kategorier på sin blogg på blogspot?

zeldas sa...

Ja, det är jag, Therese alltså