10 juni 2008

Parmarullad fisk med salvia


Bara ett tips på en enkel och snabb men god fiskmiddag med lite lyxkänsla:

Ugnsbaka färskpotatis med färska örter, kanske några vitlöksklyftor och så lite flingsalt och olivolja över. När ca 10 minuter återstår av potatisarnas tid, sätt in dels några körsbärstomater (kryssa dem och häll lite olivolja och salt över), dels några fiskfiléer som du saltat och pepprat, lagt ett salviablad på och lindat in i en skiva parmaskinka. Ta ut när fisken är genomstekt och servera genast, kanske tillsammans med en enkel yoghurtsås med lite lime i?

Supersmarrig sommarmiddag!

2 kommentarer:

Sofhie sa...

Tack för tipset! Ska jag verkligen prova. Vilken typ av fiskfilé använder du? Fryst eller färsk?

Spralligast sa...

Sofhie: Den här gången använde jag färdigfrysta portionsfiléer av hoki. Tycker att hoki funkar bra till det mesta där jag skulle ha använt torsk förut...