
175 g strösocker
175 g smör, rumsvarmt
150 g extra fint vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
50 g kokosflingor
2 msk mjölk
Glasyr:
1/2 citron eller 1 lime - finrivet skal och saft
200 g cream cheese (light går superbra)
25 g florsocker
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en medelstor kakform. Vispa socker och smör tills det är fluffigt och vitt. Tillsätt äggen, ett i taget, och vispa mellan dem. Rör i vetemjöl, bakpulver, mjölk och nästan alla kokosflingor (spara ca 1 msk). Häll i formen och grädda i ca 25 minuter. Låt svalna. Gör glasyren genom att blanda samtliga ingredienser. Bred glasyren över kakan. Rosta resterande kokosflingor i en torr het stekpanna och strö över kakan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar