10 november 2011

50-talsfantaster i Bromölla

I helgen passerade vi Bromölla på väg hem från Blekinge och passade på att stanna till vid det spektakulära nybygget Bella's place. Bella's är restaurang/motell med stark känsla av amerikansk 50-talsdiner som invigdes i september i år och ligger strax utanför huvudorten (kan nog inte kalla Bromölla för stad!).
Generösa öppettider måste jag säga! Mannen tyckte det var synd att servitriserna inte hade kläder som på bilden, dock hade de söta kläder med 50-talsstuk!
Kul att se utanför, ännu roligare inuti!
Många detaljer från 50-talet, nu även dekorerat med halloweenprylar... Scenen i hörnet används enligt hemsidan till uppträdanden av lokala band m.fl. Bilden är tagen från ovanvåningen, så mycket folk var det på plats den här söndagseftermiddagen att alla bord på bottenplan var upptagna!
Maten då? Vi åt dels en Bella's burgare, dels en macka med pannbiff och coleslaw. Rejäla portioner (speciellt av hamburgaren, 119:-) och goda pommes frites! Helt OK hamburgare med en skvätt guacamole på. Mackan var mindre till storleken men kostade å andra sidan bara 59:- och kom med god coleslaw.

Alltså: Bella's place är väl värt ett besök om du har vägarna förbi Bromölla, speciellt för att avnjuta den härliga atmosfären! Maten kommer kanske lite i andra hand tyvärr och är inte spektakulär på samma sätt!

Inga kommentarer: