Vi bodde på Rusthållargården, ett hotell med en restaurang som är känd för sin husmanskost. Och visst, till lunch blev det kåldolmar dag 1 och boeuf bourguignon dag 2. Middagen var lite mer avancerad med en förrätt på rökt lammfilé, tryffelkräm och rödbetor och en huvudrätt som bestod av marulk med hummersås och potatisterrin. Dock var tillbehöret till middagen det roligaste - på tallriken låg nämligen ett ostron med lite olja ovanpå. Jag tror inte att jag fått ostron till konferensmat någon gång tidigare!
Sedan är det ju en diskussionsfråga om ostron är gott eller inte...
1 kommentar:
Vi här i Bromma minns hur matbloggaren vägrade att äta ostron när vi andra smaskade i oss på semestrarna i Frankrike. Inte minst matbloggarens lillasyster tyckte att det var toppen. (bildbevis finns) Så nu undrar vi förstås: Åt matbloggaren eller åt hon inte?
kram
mamma
Skicka en kommentar