14 maj 2007

Chokladdoppade jordgubbar

Snabbaste efterrätten alternativt mysgodiset till söndagsfilmen måste vara jordgubbar doppade i smält mörk choklad... Använd en 70 %-ig choklad så smakar det så mycket och så gott!

Tänk på att använda jordgubbar som är riktigt mogna, annars blir det bara blaha!

Köpte för övrigt syltad ingefära i favoritaffären - tänk er den med mörk choklad på...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Som om jag inte var nog sugen på jordgubbar redan!! Choklad OCH jordgubbar, kan det bli bättre? Vilken är favoritaffären? Och förresten - jättefin layout!

Spralligast sa...

Anna - det kan nog inte bli bättre, nej... Och favoritaffären är frukt- och grönt m.m-affären i Kattesund!

Anonym sa...

Jordgubbar doppade i VIT choklad är inte heller helt fel... lovely!

Anonym sa...

En dum fråga från en som inte är lika hemma i köket som du - vad innebär att något är "syltat"?

Spralligast sa...

Anna - inkokt i socker typ... :)
Du kan få smaka nästa gång du är hos oss!

Maria - ja, det borde ju vara minst lika gott med vit choklad... mums!

Ulrika sa...

Jordgubbar doppade i vit choklad och sedan i kokosflingor är en höjdare! Finns med som tips i senaste numret av Buffe och redan samma dag som tidningen damp ner i brevlådan fick jag smaka detta hos en kompis. Mumsfillibabba!

Men jag håller med om att mörk choklad och jordgubbar också är gott - inte minst om man äter det som fondu.