(4 port)
600 g falukorv med högt köttinnehåll
1 boll mozzarella
Ca 1 dl ajvar (välj själv styrka)
1 squash
1 paprika
1 rödlök
En näve cocktailtomater
Olivolja
Sätt ugnen på 200 grader. Skär snitt i falukorven och lägg i en ugnsfast form. Skär mozzarellan i skivor och fördela i falukorven. Bred några skedar ajvar ovanpå korven. Skär grönsakerna i mindre bitar och fördela bredvid korven i formen. Klicka gärna lite extra ajvar ovanpå grönsakerna. Salta, peppra och skvätt olivolja över. Gratinera i ugnen i ca 20-25 minuter. Basilika är både gott och fint att lägga ovanpå vid servering. Servera med sallad och/eller pasta.
1 kommentar:
Älskar din blogg =)
Kan rekommendera Jokkmokks korv. Den är supergod, dock lite dyrare men tror den har bland det högsta köttinnehållet av alla falukorvar. MUMS! Den rökta varianten är smaskens att grilla ;)
Skicka en kommentar